Hoe het allemaal begon


Ik ben cheyene


De fotograaf achter de camera van Blauwvinger Fotografie! Ik woon in Zwolle met mijn man Christiaan en onze drie kinderen Ayden, Ocean & Olivia.


Voor mijn 15e verjaardag heb ik ooit mijn eerste spiegelreflex camera gekregen, het was liefde op het eerste gezicht. Wat is begonnen als hobby is langzaamaan mijn 'werk' geworden. Ik heb eerst jarenlang gewerkt als geboortefotograaf waarin ik de passie voor ongedwongen fotografie en rauwe emotie het aller mooiste vond om vast te leggen. Ik werd steeds vaker gevraagd door koppels waarvan ik de geboorte van hun kindje had vastgelegd, of ik ook bij die andere mijlpaal in hun leven wilde zijn, namelijk hun trouwdag. En aangezien je ook hier te maken hebt met emoties, ongedwongenheid, en onverwachte momenten, was de keuze om dit te gaan doen niet moeilijk. Ik geniet elke keer weer als ik koppels 'JA' tegen elkaar hoor zeggen.
Hoe ik werk


Omdat ik vanuit geboortefotografie gewend ben ‘onzichtbaar en geluidloos’ te werken ben ik een aangename toevoeging aan jullie dag waarbij je eigenlijk niet doorhebt dat ik er ben. Zo krijg je de mooiste ongedwongen terugblik voor eeuwig vastgelegd.


Ik ben graag onderdeel van jullie mijlpalen en leg met veel liefde en passie, de liefde vast!


Liefs en wie weet tot snel,


Cheyene


Love what you see?