Hoe het allemaal begon


Ik ben cheyene


De fotograaf achter de camera van Blauwvinger Fotografie! Ik woon in Zwolle met mijn man Christiaan en onze drie kinderen Ayden, Ocean & Olivia.


Voor mijn 15e verjaardag heb ik ooit mijn eerste spiegelreflex camera gekregen, het was liefde op het eerste gezicht. Wat is begonnen als hobby is langzaamaan mijn 'werk' geworden. Ik heb eerst jarenlang gewerkt als geboortefotograaf waarin ik de passie voor ongedwongen fotografie en rauwe emotie het aller mooiste vond om vast te leggen. 


Ik werd steeds vaker gevraagd door koppels waarvan ik de geboorte van hun kindje had vastgelegd, of ik ook bij die andere mijlpaal in hun leven wilde zijn, namelijk hun trouwdag. En aangezien je ook hier te maken hebt met emoties, ongedwongenheid, en onverwachte momenten, was de keuze om dit te gaan doen niet moeilijk. Ik geniet elke keer weer als ik koppels 'JA' tegen elkaar hoor zeggen.

Hoe ik werk


Omdat ik vanuit geboortefotografie gewend ben ‘onzichtbaar en geluidloos’ te werken ben ik een aangename toevoeging aan jullie dag waarbij je eigenlijk niet doorhebt dat ik er ben. Zo krijg je de mooiste ongedwongen terugblik voor eeuwig vastgelegd.


Vanaf 2024 werk ik samen met Laura die voor mij een gedeelte van de huwelijken op zich gaat nemen omdat ik de hoeveelheid aanvragen niet meer in mijn eentje af kon en vooral omdat ik kwaliteit wil kunnen blijven leveren aan mijn bruidsparen. Ik stel haar hieronder graag aan jullie voor!


Liefs en wie weet tot snel,


Cheyene

Even voorstellen


Mijn naam is Laura, ik ben 25 jaar en ik woon in Lelystad met mijn vriend en kat. Ik werk fulltime als lifestyle en branding fotograaf en heb daarnaast een eigen coachingspraktijk.


Ik geloof er in dat fotografie een van de krachtigste tools is om een verhaal te vertellen. Door het gebruik van licht, natuur, accessoires en materialen kun je een bepaald gevoel overbrengen.


Als fotograaf is het mijn doel om deze grote dag op een sfeervolle, professionele en warme manier vast te leggen. Dit doe ik door samen met jullie te onderzoeken wat voor jullie echt belangrijk is. Welke foto’s mogen er niet ontbreken en wie zijn jullie als koppel? Daarnaast geniet ik onwijs van bruiloften, de energie, iedereen die zich heeft opgedoft. Dat zorgt ervoor dat mijn creativiteit ook gaat stromen en dat ik helemaal in mijn element ben. Zo creëer ik de tofste beelden van jullie trouwdag. 


Ik wordt het gelukkigst als ik spontane en intieme momenten vast mag leggen. Het gaat mij niet om de beste geposeerde foto’s, want elk bruidspaar is anders en elk verhaal is anders. Ik neem de tijd om jullie echt te leren kennen en leg jullie vast zoals jullie zijn. Voor mij is het dan ook van belang dat jullie écht een klik met mij voelen. Verbinding is een voorwaarde voor mij om beelden te maken die echt bij jullie passen. 


Love what you see?