Wij willen jou als trouwfotograaf!


Maar hoe gaat dat allemaal in z'n werk?


En nu? Welke afspraken staan er? Zijn ze face-to-face? Bij ons thuis of bij mij op kantoor? Allemaal logische vragen waar ik graag antwoord op geef. Daarom hieronder een duidelijk overzicht van hoe alles in z'n werk gaat en wat jullie kunnen verwachten.


Allereerst krijg ik natuurlijk een berichtje van jullie binnen, meestal is dit via Instagram of via mijn website.

Ik laat jullie eerst een vragenlijst invullen zodat ik precies weet wie jullie zijn, wanneer jullie willen gaan trouwen en wat jullie wensen zijn. Logisch dat je niet op al die vragen al een jaar (soms wel meer) van tevoren antwoord kunt geven, dus vul vooral in wat je in kunt vullen.

Nadat deze is ingevuld krijgen jullie van mij een mail met daarin het antwoord op de vraag 'of ik op jullie datum nog beschikbaar ben'.

Is dat antwoord 'ja' dan plannen wij een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in.

Deze mag online maar jullie mogen ook zeker onder het genot van een kopje koffie/thee bij mij langskomen op kantoor in Zwolle zodat we elkaar goed kunnen leren kennen.


Wat goed is om te weten is dat ik (Cheyene) vanaf 2024 samen met een vaste fotografe (Laura) alle huwelijken vast ga leggen. Er is zo ongelofelijk veel animo voor trouwreportages van Blauwvinger Fotografie dat ik het simpelweg niet meer alleen af kan. Jullie horen wel voor jullie echt gaan trouwen wie er daadwerkelijk jullie huwelijk vast komt leggen en mocht je dan nog geen gesprek hebben gehad met Laura dan kunnen we dat inplannen. Deze afspraak is wel online want Laura woont in Lelystad. Ik heb heel lang gezocht naar een fotografe die ongeveer gelijkwaardig aan mij werkt en een fijne toevoeging is op de trouwdag van mijn bruidsparen. Ik doe nog steeds al het contact met jullie zelf en de edits doe ik ook zelf.


Na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte voor jullie op basis van een geschat aantal uren (deze kunnen voor de trouwerij nog worden aangepast). Nadat deze offerte getekend is en de aanbetaling gedaan is, staat jullie datum definitief in de Blauwvinger agenda!


Dan is het best lang stil, althans, het duurt vaak lang voordat er ook echt daadwerkelijk getrouwd gaat worden omdat ik vaak ver van tevoren geboekt wordt. Je krijgt een paar weken voor jullie trouwdag een berichtje van mij (meestal via whatsApp), om op kantoor in Zwolle jullie dag door te nemen. En, mocht het zo zijn dat Laura jullie dag vast gaat leggen dan zal zij (digitaal) ook aanhaken. Ook is het fijn als bij dit gesprek jullie ceremonie meester is mits jullie die hebben.
Dus nog even kort en bondig:

01.


online vragenlijst invullen


Deze ontvang je via de mail nadat jullie mij een berichtje hebben gedaan.

02.


kennismakingsgesprek inplannen


Is jullie datum voor 2024/2025 nog vrij? Dan gaan we gezellig kennismaken!

03.


offerte tekenen en aanbetalen


Nadat jullie de offerte hebben ontvangen, akkoord zijn en een aanbetaling hebben gedaan is jullie datum definitief geboekt bij Blauwvinger Fotografie!

04.


dagplanning doornemen


Na maanden wachten nemen we 3/4 weken voordat jullie gaan trouwen jullie dag door, samen met de ceremoniemeester! Mocht Laura de fotografie overnemen voor jullie dag dan haakt zij digitaal aan.